Шокантен пресвврт! По скандалот, Ана Николиќ блесна и го објасни односот со Саша Мирковиќ: Секогаш ќе бидам благодарна, концерт ќе има! (фото)

Ана Николиќ изминативе денови се најде во центарот на вниманието на јавноста поради цела низа скандали, особено поради расправиите со менаџерот Саша Мирковиќ и шокантните тврдења за консумирање опијати, но и поради оштетениот физички изглед и рани на нејзиното лице.

Пејачката вечерва пред својот дом во српската престолнина се појавила пред припадниците на седмата сила, на кои додека чекале им праќала пијачки.

– Предавањето не е опција! Супер сум! Ви пратив кафе да се освежите. Не ни знаев каква поддршка имам од луѓето. Кога Бог ќе ти одземе нешто… Да, изгледам како силна жена, но всушност тоа може да биде тешко и напорно. Секогаш сум добро. Немам право да не сум добро. Таква е оваа работа – изјави Ана Николиќ, која изгледаше одлично по турбулентен период зад себе.

-Никогаш не ги читав коментарите, ако ги прочитав ќе завршев во болница, каде што дефинитивно ќе завршам, има време. Морам да работам сега. Не читам глупави коментари. Што се однесува до Саша Мирковиќ, мислам дека збркал нешто. Или јас, или можеби дрогата… Како мајка ми да не сака да ги зема. Што се однесува до мене, секогаш ќе му бидам благодарна, тоа беше убава соработка. Соработувавме шест, седум месеци… Не можеме двајцата да бидеме заедно, нашата прва соработка започна со тоа што речиси скокнав од автомобил во движење, фигуративно кажано. Тогаш траеше 15 минути. Втората соработка траеше седум месеци. Можеби третиот пат ќе биде подолг, ќе видиме. Има шанса за нова соработка со него, секогаш, со нас никогаш не се знае – рече таа, а потоа откри дали го откажала концертот во Арена.

– Концертот ќе биде. Што се однесува до приказните дека соработувам со вештерките, не… Верувам во Господ, дедо ми е свештеник, не верувам во тие глупости – заклучила таа за тамошните медиуми.