Не планира да престане: Платила огромна сума за зголемување на усните, сега не може да јаде 

Австријката Виена Вирстел од Виена не може нормално да јаде откако потрошила илјадници и илјадници евра на пластични операции за зголемување на усните.

Виена имаше и третмани за челото и образите, како и неколку зголемување на градите. И покрај тоа што поради новите усни не може да јаде и пие, нема намера да ги прекине операциите.

“Едвај чекам да добијам уште поголеми усни. Многу сум возбудена и многу среќна поради моите големи усни. Отсекогаш сум ги сакала такви”, вели таа.

Нејзините операции ја направија мета на многумина кои го критикуваат нејзиниот изглед. Без разлика на коментарите, Виена, која себеси се нарекува „пластичен изрод“, е горда на својот изглед и ги охрабрува сите да не се плашат да прават нешто што ги прави да се чувствуваат посигурни во сопственото тело.

Виена моментално дели стан во Мајорка, Шпанија со Џесика, која ја нарекуваат „жената со најголеми гради во Австрија“. Џесика потрошила околу 50.000 евра на пластични операции за да стане вистинска Барбика, а закажала уште еден третман за да стави уште поголеми импланти, пишува Mirror .

@titty_twins Insta: Vienna.wuerstel #lipinjections #botox #trans #viennawuerstel #viennabotox ♬ Originalton – Vienna Würstel 🏳️‍⚧️