23 МАРТ 2023 ГОДИНА КЛУЧЕН ДЕН ВО ГОДИНАТА: Нумеролог го открива ТАЈНОТО ЗНАЧЕЊЕ на бројките и што не очекува! ОВИЕ ЛУЃЕ ќе бидат особено погодени

0

Дојде време да ја оставиме зимската апатија зад нас и да го отвориме патот за нова зора. Како што соопшти нумерологот Тихомир Јовановиќ, датумот 23.03.2023 г. го носи повторувањето на бројот 23 двапати, првиот број од денот 23 и последниот број од тековната година. Од тој датум, според неговите зборови, почнуваат судбоносните промени!

Затоа, сите родени на 23 во месецот, а особено на 23 март можат да очекуваат големи промени во својата судбина, особено што се во 2023 година. Редоследот на шифри од овој датум 8-7-6 вели дека повеќето од луѓето родени на овој ден ќе ја завршат својата претходна карма, товари и несреќи. Секој што ја носи оваа шифра може да очекува промени, но и оние чиј личен број е 8. Многу зависи од другите бројки во датумот на раѓање, но генерално промените ќе се почувствуваат – вели Јовановиќ.

Според него, од овој ден вселената отвора нови животни поглавја за родените на 23 во месецот, особено на 23 март. На прво место им се започнуваат финансиите, а рамо до рамо започнува и нивниот љубовен живот .

Ќе забележите дека се чувствувате поинаку, дека почнувате да ги гледате работите со други очи. Како што поминуваат деновите и неделите, патиштата сами ќе ви се отвораат, а оние врати кои не воделе никаде сами ќе се затворат – истакнува нашиот нумеролог.