Активен Таг

Жан-Ив Ле Дриан

Европската унија договори пакет санкции против Русија кој ги нарече како „многу болни“!

Министрите за надворешни работи на Европската унија денес постигнаа политички договор за првиот пакет санкции против Русија, кој го најавија како „многу болен за Русија“, изјави високиот претставник на ЕУ за надворешна политика и