Активен Таг

Амстердам

Се гради нов европски мега-бордел, локацијата ги запрепасти сите: “ОВА НЕМА СМИСЛА!“

Европската агенција за лекови (ЕМА) не е задоволна од планот што го разгледува градот Амстердам за формирање нов „еротски центар“ во близина на нивното седиште, соопшти во вторникот регулаторот за лекови. Со години, Амстердам