Активен Таг

Андреј Гурјев

Погледнете ја мега-јахтата вредна 115 милиони евра напуштена на Карибите: Очајно се бара купувач, но…

Суперјахтата Alfa Nero, на која еднаш пловеа Бијонсе и нејзиниот сопруг Џеј Зи, како и актерот Леонардо ди Каприо, ќе биде продадена на аукција на оној што ќе понуди најмногу, освен тоа би можело да се спречи ако не се појави вистинскиот