Активен Таг

АПИС

АПИС бара да се обрати пред пратениците кога ќе се разговара за законските измени за игрите на среќа

Како Асоцијација на приредувачи на игри на среќа (АПИС) во кои членуваат трговските друштва кои организираат игри на среќа во автомат клубови и казина, претставници на Новоматик и Апекс од Република Австрија, побаравме од Собранието на