Активен Таг

Владимир Соловјов

ВАГНЕР ОЧАЈНО МОЛИ ЗА НОВИ БОРЦИ – Вакво ‘перење на мозок’ во емисија во живо не…

Владимир Соловјов, главниот пропагандист на Владимир Путин, учествуваше во рекламно видео за регрутирање објавено од групата Вагнер, озлогласена платеничка група предводена од рускиот олигарх Евгениј Пригожин.  Во бизарното видео, кое