Активен Таг

Дарио Николовски

Николовски: “Во февруари производството за електрична енергија зголемно за 80 отсто“

На еден месец до крајот на грејната сезона дозволете да направам еден пресек на состојбата во енергетиката: рестрикции нема, струја и парно има, а сметките не се зголемени. Сеењето страв и ширењето на паника за црни сценарија