Активен Таг

Кирм

ПУТИН ИСПРАТИ ЈАСНА ПОРАКА ОД КРИМ ДО ХАГ: Се возеше со автомобил во Севастопол а потоа посети…

За време на денешната посета на Крим, претседателот на Русија се чинеше дека не е загрижен за налогот за апсење издаден од Меѓународниот кривичен суд (МКС) во Хаг, а руската државна телевизија објави кратка видео-снимка на која се гледа