Активен Таг

Нур Алфала

СУДОТ ДОНЕСЕ ОДЛУКА – Еве колку пари за алиментација ќе плаќа Ал Пачино на својата 29-годишна…

Ал Пачино мора да и плаќа на својата девојка Нур Алфала повеќе од 30.000 долари месечно за алиментација, според документите до кои дојде магазинот Page Six.  Судот во Лос Анџелес, исто така, му нареди на славниот актер да му плати на

ФОТО | АЛ ПАЧИНО ВО НЕГОВ СТИЛ СТАВИ ТОЧКА НА ШПЕКУЛАЦИИТЕ – Славниот актер повторно уловен со…

Ал Пачино и неговата девојка Нур Алфала се забележани како уживаат во ноќно излегување откако таа наводно поднесе барање за целосно физичко старателство над нивниот тримесечен син. За нивната врска се шпекулира многу, а овој заеднички