Активен Таг

Оскар Стенстром

ДАЛИ КОНЕЧНО ЌЕ ИМА ДОГОВОР ЗА ЧЛЕНСТВО ВО НАТО: Што се договорија Шведска, Финска и Турција ?

„Турција денеска во Брисел потври дека Шведска и Финска презеле конкретни чекори на барањата на Анкара во однос на исполнувањето на условите за пристапување во Алијансата и дека трите земји повторно ќе одржат средби“, изјави главниот