Активен Таг

Питер Д. Веземан

ЕВРОПА ТРИЕ РАЦЕ – Руската воена индустрија навистина ги чуствува последиците од санкциите:…

Европските земји значително го зголемија увозот на оружје во периодот од 2018 до 2022 година во споредба со претходните пет години, а уделот на Соединетите Американски Држави (САД) во глобалниот извоз исто така нагло се зголеми, објави во