Активен Таг

предупредување

ПЕКОЛНИ СЦЕНИ – Ова е еден од најстрашните пожари: Немате време да побегнете, може да се случи…

Противпожарната служба во Западен Јоркшир објави шокантна видео снимка од имот во Илингворт со обид и цел да ја едуцира јавноста за литиум-јонските батерии. На видеото се гледа како сопственикот брзо се симнува по скалите среде ноќ