Активен Таг

Слободан Симиќ

ВИДЕО | ‘ЧУДО’ ОД БАЛКАНОТ – Швајцарија ? Италија ? Не, најскапото сирење на…

На еден час западно од Белград се „крие“ најскапото сирење во светот. Сирење од магарешко млеко, со уникатен изглед, вкус и мирис, како и таен рецепт се наоѓа во Сремска Митровица, поточно во специјалниот природен резерват „Засавице“.