Активен Таг

Фатмир Меџити

Новиот министер за здравство Меџити ги постави приоритетите – Решавање на хаосот на Клинички,…

Сообраќајниот хаос на Клинички центар, ажурирањето на позитивната листа на лекови и зголемување на платите на здравствените работници, се меѓу главните приоритети на министерот за здравство Фатмир Меџити што ги најави на денешниот прв