Активен Таг

финансии

Бесими уверува дека еврообврзницата нема да не чини поскапо од онаа што не беше издадена

Министерот за финансии Фатмир Бесими уверува дека новата еврообврзница нема да не чини поскапо од онаа што не беше издадена поради административните процедури односно поради тоа што се чекаше потпис од новиот министер за правда. Со цел да