Активен Таг

Јетон Шаќири

МОН понуди помош за студенти од подрачјата погодени од земјотресите во Турција кои студираат во…

Министерството за образование и наука и Владата ќе им помогнат на студентите од подрачја погодени од катастрофалните земјотреси во Турција кои студираат на универзитетите во нашата земја, со цел полесно да го надминат тешкиот период во кој