Активен Таг

Џеф Бесоз

Бомбашкото издание на девојката на Џеф Безос: Сите гледаа во фаталната Лорен, нејзиниот фустан едвај…

По доделувањето на Оскарите, долги години се одржува забавата на магазинот Vanity Fair, која полека но сигурно прераснува во традиција, на која ѕвездите имаат уште една шанса да блеснат на црвениот тепих. Меѓу гостите беше и третиот