Блесна на еврото, а кога ќе ги видите нејзините фотографии од море, нема да ви биде добро, оваа е убавата албанска новинарка на која Италијанката Дилета Леота може вода да и носи

Никој не е рамнодушен…

Без разлика дали станува збор за светско или европско фудбалско првенство, покрај атрактивните голови и добрите потези на фудбалерите, во центарот на вниманието можат да бидат и навивачките, но и новинарките кои со својата убавина го засенуваат самото натпреварување. Една од нив е албанската новинарка Ева Мурати, која поради убавината многумина ја споредуваат со Италијанката Дилета Леота. 

Ева е ТВ-лице во Албанија и е задолжена за натпреварите од Лигата на шампионите Таа има дваесет и осум години и дипломирала на Правниот факултет во Тирана. И покрај тоа, таа се пронајде во бизнисот пред ТВ камерите, а тоа почна во 2017 година.

Нејзините стајлинзи секогаш привлекуваат големо внимание, па многумина ја гледаат како „Албанската Дилета Леота“. Таа овој пат ги воодушеви фановите на ЕП, а судејќи по коментарите, на многумина им остана без здив, особено кога ги видоа фотографиите од морето.

Погледнете дел од нејзините фотографии:

Еве зошто по убавина ја споредуваат со Дилета Леота: