Близначки со години делат исто момче, а кога е бременоста во прашање, имаат многу необичен план!

Сестринската љубов е силна.

Идентичните близнаци се познати по нивната извонредна сличност, па дури и идентичен изглед, и честопати се способни да си ги завршуваат речениците, па дури и да споделуваат физичка и емоционална болка. Меѓутоа, 34-годишните Ана и Луси Десинк од Перт, Австралија споделуваат многу повеќе од повеќето.

Овие сестри, кои се опишани како најидентичните близначки на светот, делат момче, а работите се чини дека стануваат прилично сериозни во нивната врска. И двајцата сега сакаат да забременат во исто време со ист маж, пренесува Унилад.

Иако ова е нешто што би предизвикало расправии меѓу повеќето сестри, Ана и Луси се сосема задоволни од нивната животна ситуација. Двајцата го делат своето момче Бен Бирн девет години и тврдат дека меѓу нив нема никаква љубомора.

За разлика од нивните претходни мажи, Бен наводно ја разбира нивната опсесивна поврзаност и ги третира подеднакво и двајцата. Тројцата делат еден голем кревет, а ако Бен го бакне едниот, веднаш ќе го бакне и другиот за да избегне негативни чувства.

Лесно ги препознава, дури и подобро од нивната мајка, па дури и може да каже со кого разговара на телефон. Ана и Луси прават сè во исто време, од туширање и јадење до заедничко користење на тоалетот, а сега се подготвуваат заедно да зачекорат во мајчинството.

Појавувајќи се на „This Morning“, близнаците се отворија за нивните планови за родителство. Така откриле дека истовремено сакаат да замрзнат јајце клетки и да се обидат да забременат преку ин витро оплодување бидејќи „сакаат заедно да ја доживеат бременоста“.

– Кој знае што носи иднината, но ние сакаме да го направиме тоа заедно. Ќе биде предизвик, но се во нашиот живот е предизвик. Сакаме да бидеме постојано заедно – рекла Ана, додека Луси додала: – Сакаме да ја доживееме бременоста заедно. Сакаме да доживееме сè во животот заедно. Заедно ќе умреме, заедно ќе остареме, така ќе биде.