ВАКА ЖИВЕЕ СОПРУГАТА НА МИЛИОНЕР! Месечно троши над 4.000 евра за својот изглед! (ВИДЕО)

0

Линда Андраде (23) е сопруга на милионер и за неа тоа е работа со полно работно време. Таа троши огромни суми пари на нега на тело, шминка, нокти, а најмногу на облека.

Линда е сопруга на милионер и открива дека троши повеќе од 4.000 евра месечно за нега.

Со голем број следбеници на социјалните мрежи, домаќинката споделува видеа за тоа како изгледа нејзиниот луксузен живот во Дубаи.

Линда троши 700 евра за нега на кожа и шминка. Има и личен тренер и за фитнес тренингот плаќа 660 евра месечно. Таа оди во бањата, која ја чини 470 евра месечно.

Линда прави и контури на телото секој месец, но и ласери, но таа е сопственик на компанијата што ја дава оваа услуга, па тоа не ја чини ништо.

Ноктите ги прави неколку пати месечно и за нив троши 560 евра. Вели дека најмногу троши на облека, околу 2.000 евра.

Вкупно за сите нејзини потреби месечно троши околу 5.000 евра.

– Лесна работа – тврди Линда.

Следбениците не се импресионирани од нејзината „работа“ . Многумина истакнаа дека сметаат дека третманите за убавина на Линда не вредат за парите што ги потрошила.

– Не би се рекло – рекоа тие.

– Се уште не би потрошила толку многу дури и да сум милионер. Повеќе би сакал да патувам низ целиот свет. Но добро за вас – коментираат тие.

Некои веруваат дека домаќинката бесрамно се вади со своето богатство во време кога многумина се борат со сè поголемите трошоци за живот.

– И има луѓе без храна – се пожалија богаташите.

– Јас лично би им помогнала на сиромашните деца – беше критикувана таа.