Ветерот го извадил металот од покривот на зградата во БиХ

0

Денеска во БиХ поточно Бјелина ветерот извадил лим од станбена зграда и соборил дрво на една од градските улици, изјавија за Срна од Единицата за противпожарна заштита и спасување.

Пожарникарите интервенирале во 10 часот и 5 минути и го извадиле лимот што ветрот го скинал од покривот на зградата во населбата Галац, за да не падне на улица.