Вељко и Богдана Ражнатовиќ го очекуваат третото дете! Цеца повторно ќе стане баба, брачната двојка го откри полот на бебето (фото)

0

Синот на Светлана Цеца Ражнатовиќ , боксерот Вељко Ражнатовиќ и неговата сопруга Богдана го очекуваат своето трето дете.

Среќната вест ја сподели на Инстаграм.

– Доаѓа уште едно момче – напиша воодушевениот тато.

Вељко Ражнатовиќ, Богдана Ражнатовиќ
Ќ

Инаку, Вељко и Богдана имаат два сина, Жељко и Крстан . Тој со сопругата и синовите уживаат во Тител, каде изградиле и семеен дом.

Да потсетиме, Вељко Ражнатовиќ претходно откри дека не крие дека би сакал неговите наследници да тргнат по неговите стапки и да станат спортисти.

– Најдоброто што можеш да бидеш е спортист. Колку што е можно подалеку од јавниот свет. Тоа е една проклета работа! Никој пет минути не живеел со мене, ниту ми го знае денот… – изјави неодамна за медиумите, а потоа додаде:

– Добивам многу критики од луѓето што и да сум направил и мислам дека не им треба и мислам дека нивниот живот ќе биде многу подобар доколку секоја грешка што ја прават во младоста не се преувеличува. Не ги гледам таму, би направил сè што е во моја моќ да ги тргнам.

Потоа призна дека урбаниот живот го изморил.

– Имам жена и деца. Тато не може да се врати пијан од град во пет сабајле и да биде кретен. Како што ме измори ноќниот живот, така и врските со девојките со кои не требаше да бидам. Сето тоа е грев. Сè што направив беше ненормално и грешно. Некој може да каже сега, бидејќи е 21 век, дека сето ова е глупост, но мислам дека тие што го прават тоа и така размислуваат се ненормални – посочи Вељко.

Богдана Ражнатовиќ, Вељко Ражнатовиќ, Цеца Ражнатовиќ