ВИДЕО | БИЗАРНА СЦЕНА – Пијан млад човек заспал на сообраќаен знак! Возачите ги запреле своите автомобили и го гледале зачудено – погледнете!

Млад човек „заспал“ на сообраќаен знак. Никој не знае како стигнал таму, дали бил под дејство на алкохол или младиот човек го направил ова намерно за да добие привремена популарност на Интернет.

Но, тој успеал во едно – го привлече вниманието кон себе и својата глупост. Возачите го гледале зачудено, ги запреле автомобилите, видно шокирани од глетката што ја виделе, а видео-снимката се шири со голема брзина на социјалните мрежи.

Погледнете го видеото ОВДЕ.