ВИДЕО | КАКО ИЗГЛЕДААТ ТАЈНИТЕ СЕКС-ЗАБАВИ НА УЛТРА БОГАТИТЕ !? Трогателна исповед од сопственик на луксузен хотел: “Група милионери организираа масовни оргии, насекаде имаше крв, измет и сперма…“

0

Група милионери резервирале цел хотел за оргија, но сопствениците биле непријатно изненадени кога милионерите си заминале. Имено, целиот хотел бил покриен со измет и сперма.

Анонимен сопственик на хотел кој го дочекал шокантен хаос се присетува на ужасната соба што морале да ја исчистат. Собата била покриена со крв и човечки измет, ужасни работи кои биле пронајдени на ѕидовите, подот и таванот од хотелската соба.

Анонимен вработен во хотелот тврди дека пронашол крв, измет и дамки од сперма, потврдил сопстевникот во видео исповед за магазинот Vice.

Магазинот пишува дека еден колега на сопственикот донел специјална светлина која откри дамки од човечки измет на таванот од бањата и ѕидовите на спалната соба.

Менаџерот на хотелот, кој десет години работел во секторот на хотелиерството, рекол дека – „колку е поскапа собата, толку почесто гостите ве третираат како да сте помалку од човек“.

Вистинскиот проблем на хотелот се оние кои поминуваат како на луксузна свадба, имаат секс во базен, лежат голи на винските барови и имаат тематски соби.

Како сето ова да не е доволно за персоналот на хотелот, на еден пар му било кажано да престане да има секс пред да дојде собарката да ја исчисти собата. Персоналот за одржување на хотелот ги видел повеќето од овие необични и диви оргии, вклучително и инцидент кога гостин го уништувал тоалетот кога тие пристигнувале.

Менаџерот на хотелот објаснил како гостинот прикачил анална сонда долга 120 сантиметри на тушот со повеќекратни поставки на другиот крај.

Беше одвратно колку што можете да замислите. После сета драма, душевната траума низ која поминавме поради оваа група која имаше оргија, на која сведочеа околу 30 вработени, сакам да кажам дека заработивме 20 долари бакшиш“, изјавил менаџерот на хотелот за магазинот Vice.