ВИДЕО | Морничава исповед на популарна инфлуенсерка поради нејзината ‘надареност’: “Во ова се претвори мојот живот! Имам природно големи гради, а мажите и жените постојано ме малтретираат поради нив!“

Една позната корисничка на социјалната мрежа Тик Ток се бори со грди коментари на оваа популарна платформа поради нејзините големи град. Таа тврди дека постојано добива несакани комплименти, груби коментари и шеги на сметка на бујните гради.

Алиса, за која се верува дека е од САД, отворила профил на Тик Ток со име @alissa_lil_d и решила да ја искористи оваа платформа за да ги сподели непријатните коментари на кои наидува.

Едно од нејзините видеа започнува со тоа што Алиса позира натпис: „Во ова се претвори мојот живот. Јас имам природно големи гради“.

Таа потоа наведува само некои од коментарите што ги добива од мажите и жените. Почнала со жените кои често ѝ велат: „А, кутра, сигурно те боли грбот“. Таа, исто така, истакнува дека жените кои не се толку „надарени“ често и коментираат: „Дај ми малку“. Додала и дека често мора да се справува со непријатни коментари од мажи, како што се: „Добри цицки, ејј“.

Сепак, дури ни ова нејзино јавно прозивањето навистина не вродува со плод, па на нејзиното видео започнале да се слеваат коментари од типот: „Сакаш ли да ти го измасирам грбот ?“, „Јас сум еден од тие мажи“, „Што друго очекуваше ?“, „Градите ви се совршени, бидете горди на нив“.