(ВИДЕО) Несекојдневна глетка: Мечка се шета низ двор

Семејство од Калифорнија снимило голема мечката додека лежерно шета низ нивниот двор.

Несекојдневна глетка Семејството од Лејк Тахо во Калифорнија било сведок на несекојдневна глетка во нивниот двор.

Семејството се соочило со мечка во дворот на нивната семејна куќа.

Имено, среде бел ден, додека биле во кујната, здогледале голема кафена мечка како лежерно оди покрај гредата.

Исплешеното и вознемирено семејство успеало со мибилен телефон да ја снимат оваа сцена, по што видеото набрзо се проширило на мрежите.