ВИДЕО | ХИТ СНИМКА – Шокираните соседи повикале полиција кога виделе кој се разладува во нивниот базен: “Ве молам, итно е…“

Во лето на сите им е жешко и секој од нас бара начин да се разлади. Некои ќе си направат базен за оваа намена, додека други само ќе скокаат во него. Секако, сопствениците на базенот сигурно нема да бидат среќни, а можеби и ќе повикаат полиција.

Слично сценарио се случило и во Бурбенк (Калифорнија), каде полицијата била повикана да помогне во необична ситуација. Имено, луѓето забележале некој во џакузито на соседите кој дефинитивно не е сопственик. Како знаеле ? Бидејќи се работи за – мечка.

На мечката сигурно и било жешко, го видело џакузито и скокнало во него. Познато е дека мечките сакаат вода, па ова не е изненадување, но на соседите не им се допадна идејата дека мечката решила да се разлади и повикале полиција.

Штом пристигнале плавите, мечката ги забележала и реши дека ѓаволот ја повикал шегата. Излегла од џакузито, го прескокнала ѕидот од дворот и исчезнала во зеленилото од другата страна на тој ѕид. Полицијата немала што да прави, само снимиле видео кое го објавија на социјалните мрежи. 

Погледнете го видеото ОВДЕ.