ВИРАЛНА СНИМКА – Човек стави јагода под микроскоп и остана тотално шокиран од резлутатот: Два милиони луѓе во неверување од она што го има во нивното омилено овошје (видео)

На социјалните мрежи наголемо кружи видео-снимка со јагода кој шокираше над два милиони луѓе, а особено ги изненади сите оние кои го обожаваат ова овошје.

Ако сте гадливи, можеби е подобро да не го гледате видеото кое стана вирално на Интернет бидејќи луѓето не можеле да им веруваат на своите очи.

Видеото покажува како еден човек зема јагода, ја пресекува по површината и ја става под микроскоп. Потоа на видеото можете да видите дека по јагодата шета нешто што наликува на црви.

Луѓето веднаш реагирале на оваа непријатна глетка.

Воопшто не ви е жал или имате објаснување за ова“, напишал еден лут корисник на социјалната мрежа Твитер.

Но сепак имало и такви корисници кои се свесни дека просторот за живеење го делиме со различни инсекти и слични организми па ова за нив не беше некое големо изненадување.