Ви ја откриваме листата на вредни работи што крадецот ги однел од станот на Адам Адактар: Само едно парче вреди 30.000 евра

0

Адам Адактар ​​по грабежот на станот во Врачар изјавил дека крадците му одзеле рачен часовник „ролекс“ кој има дијамант и неговата вредност е околу 30.000 евра, уникатни дијамантски обетки вредни 4.000 евра, златни привезоци , рачен часовник „Версаче“, чија вредност е околу 4.000 евра, дознава „Телеграф.рс“.

Адактар, неофицијално, рекол дека тој ден вратата од станот била отклучена и дека внатре била неговата сопруга, која ништо не слушнала и не видела.

„Не би направил ништо во врска со тоа, збогум“, изјави Адам веднаш по грабежот.