ВОЈНАТА ПРОДОЛЖУВА МЕЃУ ФУТА И КАРЛЕУША! Бирташевиќ јавно го обвини, ја откри ШОКАНТНАТА ВИСТИНА, можно ли е ОВА да го направил?

0

Каналот на Јелена Карлеуша на Јутјуб беше затворен само девет дена пред објавувањето на нејзиниот нов албум, а таа самата потврди дека е дело на новиот сопственик на авторските права на повеќето нејзини песни – Александар Радуловиќ Фута, кого го нарече „уценувач“.

Обожавателите на Дивина на социјалните мрежи беа бесни на Фут за потегот, додека тој доби и неколку „лоши“ зборови од корисниците на Твитер.

Сепак, само неколку часа пред објавувањето на албумот продолжи драмата меѓу Карли и Радуловиќ.

Зоран Бирташевиќ одговори на илјадниците прашања: Каде е песната „Рунде“ на новиот албум?

Како што истакна, таа песна не е ставена на листата на идни хитови токму поради Фута и неговите скандалозни одлуки.

„Многу прашања на тема песната Рунде, заблагодарете се на фути“ – напиша Бирташевиќ во оригиналот, алудирајќи дека поради неговите потези песната нема да се најде на албумот.