ВОЈНА ВО ЅВЕЗДA! ИГРАЧОТ ГО ОБВИНИ ТРЕНЕРОТ ДЕКА ЛАЖЕ: Општ хаос по утакмицата со Реал!

Хаос во Црвена звезда во односот тренер-играч

Очигледно некој не ја кажува вистината во целата приказна, но да почнеме по ред.

Сферопулос веднаш по натпреварот проговори на тема: Зошто Напиер не беше дел од Црвена Звезда?

– Шабаз е во преговори за промена на тимот и побара да не игра против Реал – изјави Сферопулос.

Сепак, Напиер објави порака на својот Инстаграм, очигледно упатена до тренерот:

– Кажете ја вистината пред камера – напиша Шабаз.