Врската со него е невозможна: Овој знак не е „роден“ за силни врски и семеен живот

0

Луѓето од овој знак се познати по својата себичност. Тие гледаат на личниот интерес, а ги игнорираат желбите и потребите на партнерот.

Се работи за Стрелец.

Иако главните карактеристики на овој знак се соработката, оптимистичкиот поглед на светот и слободата, Стрелците не се добри за врски.

Не важат за пожелни партнери токму поради нивната слобода.

Тие се многу себични, ќе гледаат како да ги остварат сопствените интереси, за да се најдат во добра ситуација, додека нема ни да ве сметаат во своите планови.

Нивните чувства и мисли се поважни и често ќе кажат дека немаат време за вас.

Тие не ги гледаат сопствените грешки, но кога некој ќе им каже каде згрешиле, Стрелецот ќе ги искара и воопшто нема да внимава што ќе каже.

Дури и кога се врзуваат со партнерот, тие нема да се однесуваат како што сака другата страна.