Ги бричи МАЖИТЕ додека им седи во скут – и тоа во секси долна облека! „Сите се полни со почит“ (ВИДЕО)

0

Таа е берберка која својата услуга ја врши на многу специфичен начин. Многумина би рекле дека тоа не би им се допаднало на сопругите на нејзините клиенти, туку напротив – таа истакнува дека секој ден добива се повеќе резервации.

„Јас сум бербер и наплаќам 113 евра за потстрижување на брадата, а мажите не можат да одолеат на мојот уникатен метод на бричење, не можат да се заситат“, вели 26-годишната Кара Вера од Калифорнија.

Таа привлече многу клиенти со методот на потстрижување на брадата, а за кратко време стана ѕвезда на социјалните мрежи, а нејзините дела станаа вирални.

Таа неодамна се преселила во Лас Вегас, кој се покажал како идеално место за нејзиниот бизнис.

Не само што ја потстрижува косата, туку седи во скутот на клиентите додека го прави тоа.

Цените се околу 100 евра за основниот третман – шиење коса и брада, а повеќе наплаќа доколку услугата вклучува соблекување и масажа.

“Сфатив дека можам вака да заработам кога седев во скутот на мојот пријател и го објавив тоа видео на социјалните мрежи. “Експлодираше” и сите побрзаа да ги побараат моите услуги во коментарите мислејќи дека е нешто нормално. Тоа е кога решив да облечам секси долна облека и да седам на клиентите во иднина. Сите се исклучително почитувани“.

Иако повеќето претпоставуваат дека дамите не сакаат нивните партнери да ги користат услугите на Кара, таа истакнува дека тоа не е така и дека никој досега не се пожалил.

„Никогаш не сум имала жена да се налути. Жените ме замолија да резервирам термини за нивните момчиња и сопрузи и често ме канат да дојдам на нивните свадби потоа“, додала Кара.