Гостин се опијанил на свадба и фрлал торта по младоженецот: Тој полудел и дополнително ја ,,зачинил” ситуацијата (ВИДЕО)

0

За време на церемонијата на сечење на свадбената торта, пијан гостин со раце ја распарчил тортата, а потоа почнал да ја фрла по младоженците.

Младоженецот брзо реагирал на неговиот непромислен потег удирајќи го со тупаница по лицето, а видеото станало вирално.

Видеото, кое прво беше објавено на TikTok, а потоа избришано, почна да се врти на социјалните мрежи и собра повеќе од два милиони прегледи само на Твитер.

– Да сум на местото на невестата, овој човек ќе помине полошо. Тортата е скапа, а некои младенци замрзнуваат парче за да ја изедат по една година, им ја расипа свадбата – напишал еден корисник на Твитер.