Гром удри во маж и жена на плажа: Камерата го сними моментот на ужасот, луѓето врескаат од страв, бегаат да си го спасат животот (вознемирувачка содржина)

0

Камерата го снимила вознемирувачкиот момент кога гром уби две лица на плажа во Мичоакан, Мексико.

Жртвите наводно сакале да ги соберат своите работи и да побегнат од плажата откако забележале дека се приближува бура, но биле погодени од гром пред да можат да побегнат.

Останатите посетители на плажата веднаш побегнале да си го спасат животот.

Локалните власти објавија дека жртвите се женски туристи и продавач на хамак од блиската држава Колима. Жената починала на местото на несреќата, а мажот бил пренесен во болница, но починал додека му била укажана лекарска помош.