ДЕСЕТТИОТ ГОЛЕМ ТРГОВСКИ ЦЕНТАР ВО СРБИЈА СЕ ОТВОРИ НА 23 МАРТ

0

Компанијата BIG CEE го отвора својот десетти трговски центар во Србија – BIG Pazov!

Трговскиот центар БИГ Пазова е на само три километри од автопатот Е-75, помеѓу Стара и Нова Пазова. Центарот се простира на 15.700 метри квадратни, додека површината на целата парцела е дури 57.000 метри квадратни. Обезбедени се 645 бесплатни паркинг места и две игралишта на отворено. Комбинацијата на станари ги обезбедува сите основни потреби за пазарење, како и катчиња за одмор и вечера.

„BIG CEE успешно работи во Србија повеќе од 13 години и со голема радост го најавуваме отворањето на нашиот десетти трговски центар – BIG Pazova . Со нашето богато искуство во управувањето со повеќе од 60 трговски центри низ светот, се стремиме да влијаеме и да го забрзаме развојот на секој регион, град и општина каде што се наоѓаат нашите центри.

Токму такви намери имаме и со трговскиот центар БИГ Пазова. Нашата цел е да ја поддржиме локалната заедница и да станеме главно место за собирање на граѓаните од Стара и Нова Пазова, како и околните градови како Рума, Инѓа, Бановац, Батајница, Шимановац и други“, изјави Лев Вајс, извршен директор на BIG CEE Србија .

Меѓу брендовите присутни во BIG Pazova ќе бидат Beosport, N sport, Đak sport, Planeta Sport, Walter, Kafeterija, Brunch, Sinsay, Cropp, House, Kangur, Pertini, Woby House, како и продавници како LC Waikiki, NewYorker, Deichmann, Sport Vision, dm, Lilly, Gigatron, Tehnomanija, Pepco, Yisk и Uradi Sam.

BIG CEE поседува и управува со 11 активни трговски центри – 10 во Србија и еден во Црна Гора. Седум ГОЛЕМИ малопродажни паркови, два ГОЛЕМИ трговски центри и BIG Fashion Outlet, единствениот дизајнерски центар во земјата, работат во Србија.