ДРАМА ВО ГЕРМАНИЈА – Човек со својот автомобил намерно газел пешаци на аеродромот Келн-Бон !?

0

Еден човек намерно влетал со својот автомобил во група пешаци на паркинг гаражата на аеродромот Келн-Бон во Германија, соопштија тамошните медиуми.

Неколку лица се повредени, а насилникот удрил и оштетил неколку автомобили, пишува AP.

Полицијата соопшти и дека има индиции дека сторителот имал психички проблеми поради што се одлучил за овој грозоморен чин.