Повеќе од 70 проценти од луѓето не можат да ја најдат – Една перница се разликува од останатите

Проблемот е што имате само половина минута за да ја најдете

Новата криенка ве предизвикува да најдете една перница која се разликува од сите други, а ако успеете да го направите тоа за 30 секунди, вие сте гениј.

Оптичките илузии од овој тип се одличен начин да ги тестирате вашите перцептивни способности, но и вашиот коефициент на интелигенција, пренесува „Scs.co.uk“.

Тие не се само начин да ги откриете вашите вештини за набљудување, туку и да се забавувате.

Дури 70 проценти од луѓето не можеле да најдат перница која се разликува од сите други за 30 секунди.

Криенката крие четири типа на перници со различни бои и форми. Сепак, само една е осамена и се крие некаде на сликата.

Дали успеавте да ја најдете?

Ако не сте, еве мала помош. Перницата е скриена во долниот дел од сликата.

Ако сè уште не можете да ја најдете, погледнете го решението подолу.