ЖЕНА ТВРДИ ДЕКА СПИЕЛА СО ЦЕЛО СЕЛО: Ја шокираше Србија со признанието, а дури кога ќе слушнете што ѝ ДАВААТ мажите како надокнада се ќе ви биде јасно

Во 2019 година, веб-страницата ikragujevac.com пишуваше за необичен случај кој, според извештаите, се случил во село во близина на Крагуевац во Србија.

Имено, на гореспоменатата страница е цитирано писмо од жена во кое таа тврди дека е љубовница на многу мажи во едно село во Крагуевац .

Отпрвин започнав афера само со еден. Често доаѓаше кај мене за да го добие она што го нема дома и со задоволство му го давав со оглед на тоа што бев млад и сингл. Ја рашири веста низ селото на други мажи и набрзо сите се заинтересираа за мене – напишала на интернет оваа анонимна љубовница.

Како што наведува, на почетокот со тешко срце ги одбила, но подоцна сепак решила да ги задоволи кога, како што изјавила, нивните сопруги не го прават тоа.

Има и постари и помлади, средовечните ми се најдобри. До нив се чувствувам како кралица на целото село и мислам дека ниту една од тие жени не ми е рамна, ниту некогаш ќе ми биде – си помисли оваа жена, опишувајќи го овој невиден случај на неморал.

Беше наградена, но не со пари

Таа понатаму изјавила дека многу луѓе ја наградиле. Некои и дадоа пари, суви колбаси, шунка, свежо сирење и павлака .

Навистина уживам што сум со нив и уживам да им пружам големо задоволство затоа што сум сигурен дека нема подобра од мене. Така ми велат и тие – додаде таа.

Што ќе се случи ако нивните сопруги дознаат за тоа? Некои од нив ги познавам лично и знам какви вештерки и гадури се. Знам дека во еден момент ќе излезе на виделина затоа што некој ќе се открие, мажите се озборувачи како жените. Сигурна сум дека сите ќе дојдат по мене и ќе ме обесат на столбот на срамот. Ќе морам да направам некакво засолниште додека не помине гневот. Свесна сум дека ќе ми дојдат до главата, но не можам да му одолеам на ова. Не сум им јас виновна што не можат да се грижат за своите сопрузи – заклучила оваа анонимна Србинка.