ЖЕНИТЕ ВО ОВИЕ 4 знаци и НАЈТВРДИОТ ОРЕВ ЌЕ ГО СКРШАТ – МАЖИТЕ НЕМА НИ ДА СВАТАТ КОГА ИМ ГО СВРТЕЛЕ МОЗОКОТ

0

Дознајте кои се најопасните жени во хороскопот и како тие секогаш го прават својот пат.

Има жени кои едноставно имаат некаква моќ над мажите, знаат да ги преобратат, да ги убедат дека сакаат исто како нив (иако тоа не е така во реалноста). За таквите дами обично велиме дека се „опасни“, бидејќи користат некои трикови, понекогаш ни нималку наивни, за да ги постигнат своите цели. Според астролозите, најопасните жени се родени во овие 4 знаци во хороскопот !

4-то место – жена Бик

Жената Бик е целосно непредвидлива и ужива да ги збунува мажите. Таа знае да намигнува тивко и нежно, да создаде илузија на нежна, незаштитена дама, која „на почетокот“ го мами посилниот пол. Порано или подобро се чини дека ја задоволуваат, се покажуваат како романтичари и заштитници, но нивните напори се залудни. Всушност, таа гледа многу рационално на ситуацијата и трезвено проценува што овој маж (покрај убави зборови) може да и понуди во материјална смисла. Жените Бикови многу ретко „паѓаат“ на луѓе кои не се финансиски обезбедени или барем имаат јасен план што да им обезбеди.

3 место – Рак жена

Ова се жените кои први ги претвораат ергените во верни сопрузи. Тие се исклучително приврзани за семејството, па така некогашниот „дечко“ одеднаш ќе се најде во куќа полна со роднини на жената. Нема да помине долго пред да се запраша што му треба. Жената Рак често е неразумно амбициозна и ја става својата кариера на прво место. Таа е навикната да владее и да управува, а од сопругот очекува слепо да ја послуша.

2 место – жена Лав

Таа многу нежно ќе го скроти секој маж, па дури и оној кој се претставува како „мачо“ и лесно ќе му го земе тронот. Интересно, но тој нема ни да ја забележи оваа суптилна промена, таа е толку вешта. Ќе и се предаде на енергичната и убава Лавица која брзо ќе го освои неговото срце. Со оглед на тоа што е многу мудра во извршувањето на своите планови, сето тоа ќе заврши така што тој целосно ќе ги „закачи чизмите“ и ќе и дозволи да го води. Иако, тоа не значи дека нема да биде огорчен.

1-во место – жена Шкорпија

Тие се најголемите заводници, нема човек што не можат да го заведат. Играат топло-ладно игра која секогаш ги „пали“, мажите се фрлаат пред нивните нозе без да се посомневаат дека зад ваква женствена дама се крие личност која може да ги боцка како скорпија. Не ни помислувајте да ја изневерите оваа жена, ќе почувствувате гнев каков што не сте замислиле дека може да постои. Таа ќе ја сервира одмаздата ладна и бидете сигурни дека никогаш цел живот нема да ви прости и секој ден ќе ве потсетува на „злото“ што и го направивте.