Жерар Пике и Клара Чиа беа исфрлени од ресторан во Барселона, откако им беше кажано дека сопственикот е фан на Шакира

0

Врската на Жерар Пике со Клара Чиа беше во центарот на вниманието во последните месеци.

Парот прво откри како и кога се запознале, додека малку по малку јавно ја покажаа љубовта.

Но, потоа дојде песната на Шакирс со Бизарап, која повторно ги врати двајцата во центарот на вниманието.

И токму кога се чинеше дека водите се смирија, Пике и Клара Чиа повторно се актуелни.

Како што можете да видите, за нив е многу комплицирано да ја сфатат својата врска природно.

На TikTok е објавено видео во кое поранешниот играч и неговата девојка се наводно исфрлени од јапонски ресторан во Барселона.

А најшокантна беше причината: сопственикот бил обожавател на Шакира, а кога двојката влегла во ресторанот, келнерот одбил да ги послужи.

Се вели дека Клара Чиа била многу вознемирена кога го напуштила ресторанот. На видеото се гледа како двајцата влегуваат во автомобилот, а некои корисници на социјалните мрежи тврдат дека причината за протерувањето е тоа што сопственикот бил обожавател на колумбиската пејачка.

На видеото, точно се гледа дека Клара изгледа вознемирено пред да влезе во автомобилот. Пике цело време стои зад неа, а потоа се раздвојуваат за да влезат во автомобилот.