Заедничка прес-конференција на премиерите Димитар Ковачевски и Ана Брнабиќ (во живо)

Заедничка прес-конференција на премиерите Димитар Ковачевски и Ана Брнабиќ, во Белград, во рамки на официјалната владина посета на Република Србија.