ИЗНЕНАДУВАЊЕ ЗА 8 МАРТ! Јелена Карлеуша доби ПРЕКРАСЕН ПОДАРОК ​​и истакна „Подароци добивам само од жени“

0

Пејачката истакна дека успешните жени секогаш се поддржуваат една со друга.

Поп дивата Јелена Карлеуша на Инстаграм се пофали со подарокот што го добила за 8 март.

Колку што можеме да видиме на видеото, станува збор за букет црвени рози и капи.

Јелена на видеото од подарокот истакна:

– Секогаш добивам прекрасни подароци од жените! Кога ќе размислам, добивам подароци само од жени ! Затоа што вистинските, остварени и среќни жени секогаш ги поддржуваат другите жени.