ИМАЛА ПАРАЛЕЛНА ВРСКА, E НЕ МОЖЕ! Шокантна изјава на Харис Џиновиќ

„Јас секогаш ја кажувам вистината!

Откако во јавноста како бомба избувна веста дека Харис Жиновиќ се разведува од долгогодишната сопруга Мелина, пејачот при посетата на Цеца Ражнатовиќ откри дека причина за пропаѓањето на бракабилот била измамата на неговата поранешна сопруга.

Како што рекол, Мелина била во паралелна врска со друг маж.

-Паралелните животи го уништуваат бракот. Не зборувам за Мелина дома, кој? Што би рекол? Ку*ванлуци не прават проблем во бракот, туку паралелните врски кои имаат времетраење. Има емоции и содржина и се. Не може да се сака во исто време – рече Харис.

Тој исто така ја истакна важноста на искреноста и во љубовта и во животот.

-Секогаш велам, мојот живот почива на платформата на „вистината“. Никогаш не се грижам за приказната, бидејќи секогаш ја кажувам вистината. Вистината е онаа која не треба да ја подгревате, туку лагата. „Без да ве прашам, лагата секогаш излегува на виделина“, рече Харис.