ИНЦИДЕНТ НА ​​НАСТАПОТ НА СНЕЖАНА БАБИЌ СНЕКИ, ПЕЈАЧКАТА ВО ШОК: Влезе обезбедувањето поради човекот на кој му пречеше СРПСКАТА песна?

0

Снежана Бабиќ Снеки морала накратко да го прекине својот неодамнешен настап во Сараево, а до инцидентот дошло кога испеала голем хит.

Досегашната кариера на Снежана Бабиќ Снеки не ја одбележа ниту еден скандал, а приватниот живот успешно го држи подалеку од очите на јавноста и сè уште е меѓу најатрактивните и негувани дами на естрадата. Таа неодамна настапи во Сараево, кога наводно се случил помал инцидент, па настапот бил прекинат. 

Непријатноста се случила поради песната „Видовдан“, кога маж од публиката го сфатил познатиот српски хит како провокација и почнал да прави хаос и да дивее.

„ Се беше во најдобар ред, публиката пееше и играше додека Снеки не ја запеа „ Видовдан “ . па обезбедувањето мораше да реагира “, рече изворот.

„ Настапот беше прекинат, а по метежот човекот кој предизвикуваше хаос беше исфрлен од барот. За среќа, обезбедувањето веднаш реагираше, а пејачката беше во шок . Веројатно немаше намера да навреди никого со песната, но во тој момент сигурно го направи.не мислеше дека во публиката има Босанци кои би можеле да ја сфатат оваа српска песна како провокација“, додал извор познат на Гранд Портал.