ИСФРЛЕТЕ ГО ЦЕЛИОТ СТРЕС ОД ТЕЛОТО ЗА 5 МИНУТИ: Овој метод на РУСКИОТ НАУЧНИК е достапен за сите

0

Современиот начин на живот и општеството постојано наметнуваат стрес и напнатост.

Рускиот научник Генадиј Малахов открива дека оваа медитеранското растение може да ве ослободи од стресот.

Ако не знаете што е тоа, ќе ви кажеме.

Тоа е ловор.

Покрај тоа што е незаменлив зачин во готвењето, ова растение сега може да биде и главен начин на лекување.

Лорел, Лорбер

Се што треба да направите е да го запалите сувиот ловор во пепелникот. Оставете ја просторијата 10 минути и кога ќе се вратите, ќе забележите сосема поинаква атмосфера. Ќе почувствувате пријатен, релаксирачки мирис. Поради ослободување на одредени материи предизвикани од согорување, атмосферата се подобрува и се создава позитивен проток на енергија. Вдишете длабоко и дозволете мирисот да ги смири вашето тело и душа!