Каква бомба! Бујните гради во преден план и шлиц речиси до колковите, Цеца ја запали публиката на концертот во “малиот Париз” (ВИДЕО)

Цеца на концертот ја заслепи публиката со својата предизвикувачка комбинација.

Пејачката Светлана Цеца Ражнатовиќ имаше концерт во Шабац или „Малиот Париз“. 


Пејачката излезе на сцената видно расположена, а публиката остана без зборови кога ја виде Цеца во предизвикувачка комбинација. 

Имено, таа носеше тесен, златен фустан кој ги истакна нејзините бујни гради. Скапата креација имаше и длабок шлиц кој одеше речиси до колкот. 

Веќе на првите тактови, публиката почна да игра и да пее заедно со Ражнатовиќ, а таа не ја симна насмевката од лицето.