КАКВА СРЕЌА! Погоден Euro Jackpot – човек од Чешка славеше! Осови вртоглави 10 милиони евра на лотарија

Броевите 10, 11, 31, 37, 445 и 12 кои беа извлечени во 26-тото коло од играта на среќа Euro Jackpot му донесоа на играч од Чешка победа од 5+2 во износ од 10.000.000,00 евра.

Следното извлекување за лотаријата Euro Jackpot е во вторник на 04.04.2023 година, а главната награда е повторно 10.000.000,00 евра.